
Pris inkl. Moms plus Forsendelse
Agazoon, agar-agar, biozoon, E406, 350 g
Agazoon® indeholdende ekstraheret fra cellevæggene i nogle arter af alger eller tang agar (E 406). Det er et polysaccharid (= Vielfach- sukker) og ...
Se alle detaljerDie Molekularküche will auf der Grundlage der Chemie und Physik hinter kulinarischen Prozessen neues Wissen generieren - zum Beispiel, warum Mayonnaise fest wird oder warum ein Soufflé "aufgeht". Ein Nebenziel ist die Entwicklung neuer Kochmethoden, die in der Wissenschaft verwurzelt sind. Diese Techniken werden als molekulares Kochen bezeichnet, während der neue Kochstil, der auf solchen Techniken basiert, als molekulare Küche bezeichnet wird. Mit Texturgebern der Hersteller wie Sosa, Texturas Albert y Ferran Adrià oder Biozoon Texture Pro gelingen aussergewöhnliche Food-Kreationen.
Agazoon® indeholdende ekstraheret fra cellevæggene i nogle arter af alger eller tang agar (E 406). Det er et polysaccharid (= Vielfach- sukker) og ...
Se alle detaljerCalazoon® er calciumlactat (E 327) og anvendes som adjuvans til forskellig tekstur indkoder (alginat, gellan og iota), som kræver dannelsen af ge...
Se alle detaljerAlgizoon® bestående af natriumalginat (E 401), en naturlig ekstrakt af brunalger. Den danner i nærværelse af calciumioner (Calazoon®) i sekunder fr...
Se alle detaljerXanthazoon® består af xanthan (E 415) og er et fermenteringsprodukt. Det har god fortykkelse og stabiliserende egenskaber og anvendes som tilsætnin...
Se alle detaljerIotazoon® er en type carrageenan (E 407), som er fremstillet af forskellige typer af rødalger og agar-agar er ens. Modsætning agar agar gelegenskab...
Se alle detaljerCitras fremstilles ud fra natriumcitrat, der hovedsagelig fremstilles fra citrusfrugter. I fødevareindustrien Natriumcitrat er mest almindeligt anv...
Se alle detaljerDenne geleringsmidlet er udvundet fra vegetabilske cellulose. Modsætning til de andre geleringsmidler, geler MetlL varm mad. Methylcelluloser har e...
Se alle detaljerDette calciumsalt anvendes sædvanligvis i fødevareindustrien, for eksempel i ostefremstilling. Calciumphosphat er afgørende, at forårsager, at bold...
Se alle detaljerGlice består af monoglycerider, som er afledt af fedtstoffer og fremstillet af glycerol og fedtsyrer. Glice har en høj stabilitet som en emulgator,...
Se alle detaljerEr et geleringsmiddel, som fås som de andre carrageenaner fra rødalger. Oprindeligt navnet carrageenan er fra Irland, hvor disse alger har været br...
Se alle detaljerIlluzoon naturen indeholder en gul farve, der fluorescerer under UV neon grøn / sort lys. Under passende stærk UV-stråling (min. 15 Watt) kan farve...
Se alle detaljerXantana opnås ved gæring af majsstivelse med en bakterieart, som den forekommer i korsblomstrede grøntsager. Teksturen koderen har en høj fortykkel...
Se alle detaljerEkstraordinære produkter med perfekt smag og fremragende Farbgebung- er SOSA! Sosa Ingredienser SL er en førende producent af premium ingredienser ...
Se alle detaljer#VALUE!
En naturlig sojalecithin-baseret emulgator der er ideel til fremstilling af skum. Det har også fantastiske funktioner som sauce til "håbløse tilfæl...
Se alle detaljerProdukterne fra de Texturas serien "overraskelser" giver kokke tidligere utænkelige magiske muligheder. Med Crumiel er en nem og bekvem brug af hon...
Se alle detaljerFizzy - tykke, aflange pellets med brusende virkning. Kan anvendes direkte eller opløst i vand. Vi anbefaler også den mindre sædvanlige APPLICATION...
Se alle detaljerGluco er sammensat af to calciumsalte (calciumgluconat og calciumlactat) og er derfor et produkt med høj calciumkoncentration. Denne egenskab gør d...
Se alle detaljerLocuzoon® består af johannesbrødgummi (E 410). Det virker i kolde væsker end tilsvarende gode fortykkelsesmidler, såsom xanthan til forarbejdning a...
Se alle detaljerGellazoon® er (418 E) af gellangummi, som opnås ved fermentering af et vandopløseligt polysaccharid. This multifunktionelle geleringsmidler kan anv...
Se alle detaljerCrunchy, aflange tomat flager, modne med den fulde smag af tomater og tiltalende, intens orange farve. Crutomat er deje og andre præparater den ful...
Se alle detaljerTRISOL er fremstillet af opløselige fibre hvede, som er særlig egnet til fremstilling af Battere og tempura og producerer sprød, ikke fedtet tekstu...
Se alle detaljerDen særlige virkning med Perlazoon_ Indtast tre måling skeer Perlazoon i 100 ml transparent væske, løse dette fuldstændigt og undre sig over den fl...
Se alle detaljerCrurice er dehydrerede kugler af pustede ris, som giver en knasende tekstur og både søde og krydrede retter passer meget godt som! Perfekt til pynt...
Se alle detaljer