
Pris inkl. Moms plus Forsendelse
Calazoon (calciumlactat), biozoon, E 327, 400 g
Calazoon® er calciumlactat (E 327) og anvendes som adjuvans til forskellig tekstur indkoder (alginat, gellan og iota), som kræver dannelsen af ge...
Se alle detaljerDie Molekularküche will auf der Grundlage der Chemie und Physik hinter kulinarischen Prozessen neues Wissen generieren - zum Beispiel, warum Mayonnaise fest wird oder warum ein Soufflé "aufgeht". Ein Nebenziel ist die Entwicklung neuer Kochmethoden, die in der Wissenschaft verwurzelt sind. Diese Techniken werden als molekulares Kochen bezeichnet, während der neue Kochstil, der auf solchen Techniken basiert, als molekulare Küche bezeichnet wird. Mit Texturgebern der Hersteller wie Sosa, Texturas Albert y Ferran Adrià oder Biozoon Texture Pro gelingen aussergewöhnliche Food-Kreationen.
Calazoon® er calciumlactat (E 327) og anvendes som adjuvans til forskellig tekstur indkoder (alginat, gellan og iota), som kræver dannelsen af ge...
Se alle detaljerAgazoon® indeholdende ekstraheret fra cellevæggene i nogle arter af alger eller tang agar (E 406). Det er et polysaccharid (= Vielfach- sukker) og ...
Se alle detaljerGlice består af monoglycerider, som er afledt af fedtstoffer og fremstillet af glycerol og fedtsyrer. Glice har en høj stabilitet som en emulgator,...
Se alle detaljerFizzy - tykke, aflange pellets med brusende virkning. Kan anvendes direkte eller opløst i vand. Vi anbefaler også den mindre sædvanlige APPLICATION...
Se alle detaljerAlgizoon® bestående af natriumalginat (E 401), en naturlig ekstrakt af brunalger. Den danner i nærværelse af calciumioner (Calazoon®) i sekunder fr...
Se alle detaljerCitras fremstilles ud fra natriumcitrat, der hovedsagelig fremstilles fra citrusfrugter. I fødevareindustrien Natriumcitrat er mest almindeligt anv...
Se alle detaljerDenne geleringsmidlet er udvundet fra vegetabilske cellulose. Modsætning til de andre geleringsmidler, geler MetlL varm mad. Methylcelluloser har e...
Se alle detaljerIlluzoon naturen indeholder en gul farve, der fluorescerer under UV neon grøn / sort lys. Under passende stærk UV-stråling (min. 15 Watt) kan farve...
Se alle detaljerXanthazoon® består af xanthan (E 415) og er et fermenteringsprodukt. Det har god fortykkelse og stabiliserende egenskaber og anvendes som tilsætnin...
Se alle detaljerIotazoon® er en type carrageenan (E 407), som er fremstillet af forskellige typer af rødalger og agar-agar er ens. Modsætning agar agar gelegenskab...
Se alle detaljerGuarzoon® bestående af guargummi (E 412), som ekstraheres fra frøene af bælgplanter. Guargummi har sammenlignelige egenskaber til tyggegummi johann...
Se alle detaljerDette calciumsalt anvendes sædvanligvis i fødevareindustrien, for eksempel i ostefremstilling. Calciumphosphat er afgørende, at forårsager, at bold...
Se alle detaljerEr et geleringsmiddel, som fås som de andre carrageenaner fra rødalger. Oprindeligt navnet carrageenan er fra Irland, hvor disse alger har været br...
Se alle detaljerManitol er en lugtfri krystallinsk polyol, som er fremstillet af fructose, alge- eller fungale sukkerarter. Det tjener som et krystalliserende midd...
Se alle detaljerSparkys (bang brusebad) er små karamel bits, der eksploderer, når de kommer i kontakt med fugt. De er velegnede til at drysse og udsmykning is, mou...
Se alle detaljerXantana opnås ved gæring af majsstivelse med en bakterieart, som den forekommer i korsblomstrede grøntsager. Teksturen koderen har en høj fortykkel...
Se alle detaljer#VALUE!
... med forord af Ferran Adrià. Det er de skøreste historie, der nogensinde er blevet skrevet den kulinariske liv. Fra klude til Messias. Fra skole...
Se alle detaljerDette pulver kan opløses i kolde eller varme væsker, men er ikke fedtopløseligt. Denne opløsning kan så let være oxiderbar frugtsaft fra f.eks. Påf...
Se alle detaljerEn naturlig sojalecithin-baseret emulgator der er ideel til fremstilling af skum. Det har også fantastiske funktioner som sauce til "håbløse tilfæl...
Se alle detaljerProdukterne fra de Texturas serien "overraskelser" giver kokke tidligere utænkelige magiske muligheder. Med Crumiel er en nem og bekvem brug af hon...
Se alle detaljerGluco er sammensat af to calciumsalte (calciumgluconat og calciumlactat) og er derfor et produkt med høj calciumkoncentration. Denne egenskab gør d...
Se alle detaljerLocuzoon® består af johannesbrødgummi (E 410). Det virker i kolde væsker end tilsvarende gode fortykkelsesmidler, såsom xanthan til forarbejdning a...
Se alle detaljerGellazoon® er (418 E) af gellangummi, som opnås ved fermentering af et vandopløseligt polysaccharid. This multifunktionelle geleringsmidler kan anv...
Se alle detaljer