
Pris inkl. Moms plus Forsendelse
Cherry tomater, hele (Pomodorini), Casa Rinaldi, 400 g
#VALUE!
#VALUE!
Knopperne på Kapers busk stammer fra Middelhavsområdet og er indsat i vand, vineddike og salt. Smagen er de krydret-syrlig, let bitter-og lidt skar...
Se alle detaljerDisse tomater er stærkt tørret under solen i syd og har en meget lav restfugtighed. Dette gør dem meget aromatisk. De er kun let saltet. Ideel til ...
Se alle detaljerPlukket, sorteret Borettane løg i mørk balsamico. Duften af løg og balsamico kombineres for at skabe en dejlig afbalanceret blanding af mild syre...
Se alle detaljerTørrede cherrytomater er i modsætning til deres større kolleger lidt sødere, og gør særligt godt i fin risotto eller som et raffinement i tomat sau...
Se alle detaljer#VALUE!
Hot peberfrugter proppet med tun fløde og bevaret i ekstra jomfru olivenolie. Ideel som ekstra für kolde buffet og på blandet forretter plader. Så ...
Se alle detaljerGrøn Manzanilla oliven med en ost påfyldning
#VALUE!
#VALUE!
#VALUE!
Brugen af snegle (Helix lucorum) er ganske enkel og også meget du vielseitig_ være kortvarigt skylles under varmt vand og klassisk bagt med krydd...
Se alle detaljerBrugen af snegle (Helix lucorum) er ganske enkel og også meget du vielseitig_ være kortvarigt skylles under varmt vand og klassisk bagt med krydd...
Se alle detaljerUdarbejdelsen af friske solmodne tomater sardinske er et ideelt udgangspunkt dækker til pizza.
Sort indsat (blackened) oliven i saltlage, uden en kerne. De har en intens, men meget behagelig aroma. Ideel til antipasti, forretter, pasta og ris...
Se alle detaljerArtiskok bunde bruges ofte til at fylde dem med forskellige fyld eller med en velsmagende mousse. Færdig allerede kogt, de har brug for kun at bliv...
Se alle detaljerEn klassisk Middelhavet til alle startere blot en del! Crisp grønne oliven med frugtagtig mild smag, fyldt med nutty mandler - hvad enten i salater...
Se alle detaljerKnopperne på Kapers busk stammer fra Middelhavsområdet og er indsat i vand, vineddike og salt. Smagen er de syrlig krydret, let bitter og noget ska...
Se alle detaljerGrape blade fyldt med ris. Ideel som en side parabol til græsk eller tyrkiske retter. Også tilgængelig over 2 kg tin.
Ved gæring forbliver tekstur, farve og vigtigst smag. Dette skaber en unik og rig smagsprofil af de gærede grøntsager - Umami. Dette har inspireret...
Se alle detaljer#VALUE!
Grønne oliven og ansjoser - dette er en usædvanlig og interessant smag kombination, der er kendt, men populær som aperitif som en bar snack. Smagen...
Se alle detaljerKnopperne på Kapers busk stammer fra Middelhavsområdet og er indsat i vand, vineddike og salt. Smagen er de krydret-syrlig, let bitter-og lidt skar...
Se alle detaljerValgt giant oliven Gordal uden nuklear kombineret med løg, hvidløg, olivenolie og persille. Som Tapa allerede tjene. Ifølge traditionelle opskrifte...
Se alle detaljer