
Pris inkl. Moms plus Forsendelse
Agazoon, agar-agar, biozoon, E406, 350 g
Agazoon® indeholdende ekstraheret fra cellevæggene i nogle arter af alger eller tang agar (E 406). Det er et polysaccharid (= Vielfach- sukker) og ...
Se alle detaljerMolekylær køkken ønsker at skabe ny viden baseret på kemi og fysik bag kulinariske processer - for eksempel hvorfor mayonnaise er solid, eller hvorfor en soufflé "åbner". Et sekundært mål er udviklingen af nye madlavningsmetoder, der er forankret i videnskaben. Disse teknikker omtales som molekylær madlavning, mens den nye stil til madlavning baseret på sådanne teknikker omtales som molekylær køkken. Med teksturdonorer fra producenter som Sosa, Texturas Albert y Ferran Adrià eller Biozoon Texture Pro er ekstraordinære madkreationer mulige.
Agazoon® indeholdende ekstraheret fra cellevæggene i nogle arter af alger eller tang agar (E 406). Det er et polysaccharid (= Vielfach- sukker) og ...
Se alle detaljerCalazoon® er calciumlactat (E 327) og anvendes som adjuvans til forskellig tekstur indkoder (alginat, gellan og iota), som kræver dannelsen af ge...
Se alle detaljerAlgizoon® bestående af natriumalginat (E 401), en naturlig ekstrakt af brunalger. Den danner i nærværelse af calciumioner (Calazoon®) i sekunder fr...
Se alle detaljerGlice består af monoglycerider, som er afledt af fedtstoffer og fremstillet af glycerol og fedtsyrer. Glice har en høj stabilitet som en emulgator,...
Se alle detaljerIlluzoon naturen indeholder en gul farve, der fluorescerer under UV neon grøn / sort lys. Under passende stærk UV-stråling (min. 15 Watt) kan farve...
Se alle detaljerXanthazoon® består af xanthan (E 415) og er et fermenteringsprodukt. Det har god fortykkelse og stabiliserende egenskaber og anvendes som tilsætnin...
Se alle detaljerFizzy - tykke, aflange pellets med brusende virkning. Kan anvendes direkte eller opløst i vand. Vi anbefaler også den mindre sædvanlige APPLICATION...
Se alle detaljerIotazoon® er en type carrageenan (E 407), som er fremstillet af forskellige typer af rødalger og agar-agar er ens. Modsætning agar agar gelegenskab...
Se alle detaljerGuarzoon® bestående af guargummi (E 412), som ekstraheres fra frøene af bælgplanter. Guargummi har sammenlignelige egenskaber til tyggegummi johann...
Se alle detaljerCitras fremstilles ud fra natriumcitrat, der hovedsagelig fremstilles fra citrusfrugter. I fødevareindustrien Natriumcitrat er mest almindeligt anv...
Se alle detaljerDenne geleringsmidlet er udvundet fra vegetabilske cellulose. Modsætning til de andre geleringsmidler, geler MetlL varm mad. Methylcelluloser har e...
Se alle detaljerDette calciumsalt anvendes sædvanligvis i fødevareindustrien, for eksempel i ostefremstilling. Calciumphosphat er afgørende, at forårsager, at bold...
Se alle detaljerEr et geleringsmiddel, som fås som de andre carrageenaner fra rødalger. Oprindeligt navnet carrageenan er fra Irland, hvor disse alger har været br...
Se alle detaljerManitol er en lugtfri krystallinsk polyol, som er fremstillet af fructose, alge- eller fungale sukkerarter. Det tjener som et krystalliserende midd...
Se alle detaljerSparkys (bang brusebad) er små karamel bits, der eksploderer, når de kommer i kontakt med fugt. De er velegnede til at drysse og udsmykning is, mou...
Se alle detaljerXantana opnås ved gæring af majsstivelse med en bakterieart, som den forekommer i korsblomstrede grøntsager. Teksturen koderen har en høj fortykkel...
Se alle detaljerEkstraordinære produkter med perfekt smag og fremragende Farbgebung- er SOSA! Sosa Ingredienser SL er en førende producent af premium ingredienser ...
Se alle detaljer#VALUE!
En naturlig sojalecithin-baseret emulgator der er ideel til fremstilling af skum. Det har også fantastiske funktioner som sauce til "håbløse tilfæl...
Se alle detaljerProdukterne fra de Texturas serien "overraskelser" giver kokke tidligere utænkelige magiske muligheder. Med Crumiel er en nem og bekvem brug af hon...
Se alle detaljerGluco er sammensat af to calciumsalte (calciumgluconat og calciumlactat) og er derfor et produkt med høj calciumkoncentration. Denne egenskab gør d...
Se alle detaljerLocuzoon® består af johannesbrødgummi (E 410). Det virker i kolde væsker end tilsvarende gode fortykkelsesmidler, såsom xanthan til forarbejdning a...
Se alle detaljerGellazoon® er (418 E) af gellangummi, som opnås ved fermentering af et vandopløseligt polysaccharid. This multifunktionelle geleringsmidler kan anv...
Se alle detaljerCrunchy, aflange tomat flager, modne med den fulde smag af tomater og tiltalende, intens orange farve. Crutomat er deje og andre præparater den ful...
Se alle detaljer