
Pris inkl. Moms plus Forsendelse
Porcini - Elite AA, lyse, 250 g
Denne indfødte til det meste af Europa dyrebare svamp vokser i os fra maj til september primært i lyse bøgeskove. Den tørrede porcini er ideel til ...
Se alle detaljerDenne indfødte til det meste af Europa dyrebare svamp vokser i os fra maj til september primært i lyse bøgeskove. Den tørrede porcini er ideel til ...
Se alle detaljerTørrede blanding af svampe; bør suge før bearbejdning i koldt vand.
Spitzmorchel (Morchella Conica, Morchella elata): Denne svamp er en typisk forår svamp, der vokser fra april til maj i lys nåleskove på Wegböschung...
Se alle detaljerSpitzmorchel (Morchella Conica, Morchella elata): Denne svamp er en typisk forår svamp, der vokser fra april til maj i lys nåleskove på Wegböschung...
Se alle detaljerSpitzmorchel (Morchella Conica, Morchella elata): Denne svamp er en typisk forår svamp, der vokser fra april til maj i lys nåleskove på Wegböschung...
Se alle detaljerSpitzmorchel (Morchella Conica, Morchella elata): Denne svamp er en typisk forår svamp, der vokser fra april til maj i lys nåleskove på Wegböschung...
Se alle detaljerDu er nødt til at søge specifikt efter bøge og egetræer meget nøje for at opdage de godt camouflerede horn løvskov gulvet. Men indsatsen er værd i ...
Se alle detaljerDu er nødt til at søge specifikt efter bøge og egetræer meget nøje for at opdage de godt camouflerede horn løvskov gulvet. Men indsatsen er værd i ...
Se alle detaljerDen shiitake svampe anses efter svampen som beliebtester spiselige svampe. Den shiitake også kaldet "Kødet af skoven", og er meget populær i vegeta...
Se alle detaljerDu er nødt til at søge specifikt efter bøge og egetræer meget nøje for at opdage de godt camouflerede horn løvskov gulvet. Men indsatsen er værd i ...
Se alle detaljerDenne indfødte til det meste af Europa dyrebare svamp vokser i os fra maj til september primært i lyse bøgeskove. Den tørrede porcini er ideel til ...
Se alle detaljerDenne indfødte til det meste af Europa dyrebare svamp vokser i os fra maj til september primært i lyse bøgeskove. Den tørrede porcini er ideel til ...
Se alle detaljerGuld Stilk kantareller vokse i forsommeren i sparsomme egeskove. Cremen-farvet til lyse gule svampe smag fyld og saucer. Kantarel stykker tørres og...
Se alle detaljerSpitzmorchel (Morchella Conica, Morchella elata): Denne svamp er en typisk forår svamp, der vokser fra april til maj i lys nåleskove på Wegböschung...
Se alle detaljerMorel er meget rige svampe, med deres aroma du kan arbejde forskelligartet i køkkenet. Med morkler og deres intense smag, som de spreder, supper, s...
Se alle detaljerDenne indfødte til det meste af Europa dyrebare svamp vokser i os fra maj til september primært i lyse bøgeskove. Den tørrede porcini er ideel til ...
Se alle detaljerDenne indfødte til det meste af Europa dyrebare svamp vokser i os fra maj til september primært i lyse bøgeskove. Den tørrede porcini er ideel til ...
Se alle detaljerPorcini mel har en meget intens aroma og bruges til krydring. Mest rige 1-2 kniber for en domstol. Fås i 90g (artikel 16960).
En Østasiatisk Morel, der vokser på klipper. Da jelly øre svamp tørres, skal det lægges i blød i ca. 30 minutter inden behandling i vand eller 5 mi...
Se alle detaljer