
Pris inkl. Moms plus Forsendelse
, Letsaltet gåsefedt, Rougié, 320 g
Gåsefedt er ideel til bruning af gås eller and lever eller kød. Det er også grundlaget for rilettes. Det giver en fin gås smag.
Foie gras, foie gras og and and foie gras - en fransk specialitet par excellence. Franske elsker foie gras og betragter det som en uundværlig del af julemåltider.
Gåsefedt er ideel til bruning af gås eller and lever eller kød. Det er også grundlaget for rilettes. Det giver en fin gås smag.
En glans produkt fra Rougié. Den Stopfleberfarce har havne- og udvalgte krydderier et delikat touch. Den traditionelle trapezform med mange stykker...
Se alle detaljerDen bedste måde foie gras er at nyde, de nyder bedst - serveret på varm toast eller rugbrød. Til dette, Stopfleberfarce med portvin og udvalgte kry...
Se alle detaljerGåsefedt er ideel til bruning af gås eller and lever eller kød. Det er også grundlaget for rilettes. Det giver en fin gås smag.
#VALUE!
En glans produkt fra Rougié. Den Stopfleberfarce har havne- og udvalgte krydderier et delikat touch. French Vinter dyrebare trøffel udgør kernen i ...
Se alle detaljerMousse er 50% foie gras som Rougié marinerede natten over med portvin. De øvrige 50% består OUT_ kyllingelever, grøn bacon, æg og krydderier. Både ...
Se alle detaljerEt produkt af høj kvalitet fra Rougie. Det rene Stopfleberfarce krydret subtilt. På deponering lille fine marinerede Stopfleberstücke natten over m...
Se alle detaljerDen bedste måde foie gras er at nyde, de nyder bedst - serveret på varm toast eller rugbrød. Til dette, Stopfleberfarce med portvin og udvalgte kry...
Se alle detaljerHele Stopfleberstücke marineret natten over med krydderier, derefter kogt og dækket med lieblichem port gelé. Før du nyder denne specialitet, skal ...
Se alle detaljerEt produkt af høj kvalitet fra Rougie. Det rene Stopfleberfarce krydret subtilt. På deponering lille fine marinerede Stopfleberstücke natten over m...
Se alle detaljerRå foie gras er renset, skivet, kortvarigt stegt og er i stand til at gøre f.eks blive standset med Madeira og cognac. Leverne er også egnede til t...
Se alle detaljerKun så længe lager haves! Hvad ville være de køligere årstider uden rillette? Confit i sin fedt og fint fibrøst kød af gæs, sammen med krydderier o...
Se alle detaljerDette fremragende produkt i Rougie består kun af det bedste andekød, andefedt og en "klemme" salt. Store ingredienser, fantastiske smagsoplevelser,...
Se alle detaljerDenne foie gras er lavet af 75% ande foie gras, toppet med Marcona mandler. Sammenlignet med 20% variation (37.628) denne paté er stadig mild og el...
Se alle detaljerDenne foie gras er 20% af foie gras og toppet med Marcona mandler. Den paté er en fremragende rustikke forretter til aperitif.
Rillette: Butcher speciale i Frankrig, der nydes ligesom d`oeuvre selv som hors på brød (Af O. Fr. rille / Mireille- = kød strimler.). Disse fintha...
Se alle detaljerDuck fedt er ideel til bruning af gås eller and lever eller kød. Det giver en fin ænder smag. Fås i en 3,6 kg tin.
Den BOS FOO hold sagt_ "Mega perfekt harmoni Kød & amp;! Fat Den rilette afslapper hele på så behageligt, så ingen kan få nok af det!". Den mir...
Se alle detaljerDenne andelever er en specialitet af Rougié. Det er alderen i real champagne og krydret med to aromatiske typer peber. Sarawak peber kommer fra den...
Se alle detaljer#VALUE!
Et produkt af høj kvalitet (98% Stopfleberanteil) fra huset Rougie. Det rene Stopfleberfarce (procentdel 68%) var krydret diskret. På deponering li...
Se alle detaljerlever Fjerkræ, grøn bacon, æg og krydderier er grundlaget for disse fine mousse. 25% foie gras marineret natten over med portvin og Armagnac. Først...
Se alle detaljer#VALUE!